Masaže

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža se najčešće  primjenjuje kod sportaša u svrhu efikasnije pripreme za treninge ili natjecanja neposredno nakon  sa ciljem bržeg oporavka, ali i u prevenciji  ozljeda. Ova vrsta masaže je u pravilu  bolna, ali i efikasna.

 

RELAX ANTISTRES MASAŽA

Relax antistres masaža namijenjena je relaksaciji i smanjenju napetosti mišića. Pogodna je za ljude koji puno sjede, te zbog toga osjećaju bolove u predjelu vrata i leđa. Intenzitet pritiska je  blaži u odnosu na sportsku masažu pa je ova masaža idealna nakon stresnog radnog dana.

 

ČETVERORUČNA MASAŽA

Četveroručna masaža djeluje antistresno. Varijacija je relax antistres masaže uz razliku što Vas masiraju dvije maserke umjesto jedne. Ova vrsta masaže često se koristi kao poklon i traje 60 minuta.

 

KRALJEVSKA MASAŽA

Zanimljiva masaža koja je također idealna za poklon svojim najbližima i prijateljima je kraljevska masaža. Kao što joj samo ime kaže, predstavlja kraljevski tretman i traje 90 minuta. Masira jedna maserka. Uz uobičajenu masažu (noge, ruke, stopala, leđa, vrat) ovdje može biti i uključena masaža lica i vlasišta.

 

REFLEXNA MASAŽA STOPALA

Reflexna masaža stopala traje 30 minuta. Uspostavlja energetski balans na cijeli organizam potičući funkcije unutarnjih organa.

 

ANTICELULITNA MASAŽA

Anti celulitna masaža kao što joj i samo ime kaže djeluje protiv celulita. Frekvencija masažnih pokreta je visoka i u pravilu bolna. Za potpun učinak anticelulitne masaže potrebno je uravnotežiti prehranu i povećati fizičku aktivnost. Predviđeno trajanje anticelulitne masaže je 30 minuta.

 

 

MARATONSKA MASAŽA

Maratonska masaža nije za svakoga u smislu strpljivosti. Specifičnost ove masaže je u tome što traje 120 minuta. Osim što posjetioci mora izdvojiti dosta vremena za ovu masažu, isto tako je nužna i odlična fizička kondicija masera. Svi naši maseri su aktivni sportaši, pa su prema tome i u stanju masirati puna 2h bez tendencije pada kvalitete masaže.